Najdite pravo lutkovno predstavo

Lutkovne predstave od 1,5. leta dalje

Lutkovni kulturni dnevi

Seminarji in izobraževanja

Interaktivne predstave od 2. leta dalje

Kulturno-umetnostna vzgoja

Lastna gledališka dvorana

Predstave za dojenčke od 0,5. leta dalje

Sodoben pristop, upoštevanje otroške psihologije

Dramske in lutkovne predstave

V novi sezoni 2022/23 smo se v skupni ponudbi združila tri gledališča, ki ponujamo lutkovne, gledališke, interaktivne in kamišibaj predstave za malčke, otroke in odrasle. Izbirate lahko med več kot 40 predstavami, ki so primerne za vsak prostor. Igramo tako v vrtčevskih igralnicah in šolskih telovadnicah kot tudi na majhnih odrih kulturnih domov in velikih odrih gledališč. Predstave se tako lahko pripeljejo v vaš kraj, lahko pa nas tudi obiščete v naši dvorani v centru Ljubljane. Poleg predstave vedno s seboj pripeljemo tudi vso odrsko tehniko – ozvočenje, luči ter zavese ter tako iz navadnega prostora napravimo prvovrstno gledališko izkušnjo.

Tri gledališča ponujajo svojevrstne prednosti – večji nabor predstav, cenejši odkupi abonmajev in raznovrsten spremljevalni program.  Naše predstave ustvarjajo profesionalni umetniki – lutkovni režiserji, akademski igralci in lutkarji, skladatelji in dramaturgi. Našo kakovost potrjuje več kot 350 predstav, ki jih odigramo letno, številna gostovanja na domačih in tujih festivalih in vsaj 20 nagrad, ki smo jih za svoje delo prejelo v zadnjih letih. Vendar nam največ pomenijo vsi otroški nasmehi, očarani odrasli ter zadovoljni vzgojitelji in vzgojiteljice.

Termini v novi sezoni se hitro polnijo, zato vam priporočamo, da si svoj termin zagotovite čim hitreje!

0 +

predstav letno

0

igralcev

0 +

nagrad

PREDSTAVE IN PRIREDITVE

Kulturni dan

Celosten kulturni dan, ki vključuje predstavo po izbiri, predstavitev različni tehnik lutk, lutkovne zgodovine ter poklica animatorja ter delavnico izdelovanja lutk. Več informacij tukaj.

praznične prireditve

Predstava z obiskom dedka Mraza, Božička ali Miklavža s spremstvom. Več informacij tukaj.

informacije in naročila

uporabite obrazec

** posnetke celotnih predstav lahko dobijo kulturni koordinatorji v šolah, vrtcih in kulturnih domovih. Dostop do predstav je časovno omejen in namenjen lažji odločitvi za naročilo. Javno predvajanje posnetkov (npr. v razredu) ni dovoljeno.

*** s potrditvijo se strinjate z našo politiko zasebnosti ter s tem, da vas lahko kontaktiramo in obveščamo o aktualnih ponudbah. Vašo privoljenje lahko kadarkoli prekličete.