Politika zasebnosti


Politika zasebnosti

Kdo smo

Lutkovno gledališče FRU-FRU, zavod za produkcijo, organizacijo in izvedbo kulturnih prireditev Ljubljana

Piškotki

Kot vse spletne strani tudi naša uporablja piškotke. Ob prvem obisku spletne strani vas stran samodejno opozori, da preberete, katere piškotke stran naloži in zakaj jih uporablja. Lahko se odločite, katere piškote sprejmete. Vašo odločitev lahko vedno spremenite. Preglejte privolitev

Vdelana vsebina iz drugih spletišč

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na popolnoma enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Vse vaše podatke skrbno hranimo in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Vaše podatke hranimo samo toliko časa, kolikor je nujno potrebno za izvajanje obveščanja o storitvah in ohranjanje poslovnega odnosa. Vedno lahko vaše privoljenje prekličete.

Katere pravice imate nad vašimi podatki

Če ste vaše osebne podatke vpisali v katerega od naših spletnih obrazcev, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Če ste državljan Evropske gospodarske skupnosti (EEA), imate določene praivice. Če želite izvedeti, kakšne vaše osebne podatke hranimo ali pa jih želite izbrisati, nas prosim kontaktirajte na irena@frufru.si ali 041663904.
V določenih okoliščinah imate naslednje pravice glede varstva osebnih podatkov:
● Pravica, da si ogledate, posodobite ali izbrišete vse podatke, ki jih imamo o vas
● Pravica do popravkov
● Pravica do ugovora
● Pravica do omejtive
● Pravica do prenosljivosti podatkov
● Pravica, da umaknete vaše soglasje

Kam se pošiljajo vaši podatki

Za večjo zaščito se vaši osebni podatki lahko posredujejo preko varnostnih storitev tretjih strani, kot je uporaba storitve Recaptcha.

Kako uporabljamo osebne podatke

FRU-FRU uporablja osebne podatke za naslednje namene
● Da vam zagotovi dostop do naših storitev
● Da vas obvešča o spremembah naših storitev
● Da vam nudimo podporo pri naših storitvah
● Da vas obveščamo o naših storitvah
● Da zaznavamo in preprečujemo tehnične težave pri izvajanju naših storitev