novice1


Novice

 • Lutkalnica – delavnica na daljavo

  Lutkalnica – delavnica na daljavo

  Ker smo vsi pridno doma, smo se odločili, da pridemo k vam. Preko spleta seveda. Ogledate si lahko prvi del mini serije Lutkalnic, kjer izdelujemo lutke iz materialov, ki jih najdemo doma. Vzemite si odmor med delom in šolo od doma ter ustvarjajte z nami! Posnetek najdete na spletni strani Hiše otrok in umetnosti in […]Preberi več »
 • Svetovni dan lutk

  Svetovni dan lutk

  Vsako leto 21. marca praznujemo svetovni dan lutk. Čeprav bi si vsi želeli, da bi ga lahko praznovali v gledališčih, letos to žal ni mogoče. Toda vseeno se poveselite ob ogledu lutkovnih predstav na daljavo ali pa si izdelajte lutke doma in zaigrajte z njimi. Letošnjo slovensko poslanico je napisala režiserka Nika Bezeljak. SLOVENSKA POSLANICA OB DNEVU […]Preberi več »
 • Predstave na daljavo

  Predstave na daljavo

  Ker smo trenutno vsi doma, si naših predstav nikjer ni mogoče ogledati v živo. Zato smo skupaj s Hišo otrok in umetnosti pripravili Predstave na daljavo, kjer si lahko naše predstave ogledate kar od doma. Kmalu pa začnemo tudi s sklopom ustvarjalnih lutkovnih delavnic na daljavo. Več na spletni strani Hiše.Preberi več »
 • To ni pika! prejela znak kakovosti Zlata paličica

  To ni pika! prejela znak kakovosti Zlata paličica

  Predstava To ni pika! se je uvrstila v katalog kakovostnih predstav Zlata paličica.Preberi več »
 • Opičja uganka prejela znak kakovosti Zlata paličica

  Opičja uganka prejela znak kakovosti Zlata paličica

  Predstava Opičja uganka ali Mamica, kje si? se je uvrstila v katalog kakovostnih predstav Zlata paličica.Preberi več »
Arhiv novic