cenik


CENIK IN ABONMAJI

Cena posamezne predstave:

Cena predstave je 356,16€ +9,5% DDV, torej bruto 390,00€ oziroma po dogovoru za manjše skupine in v primeru odkupa večjega števila predstav. Za več informacij nas kontaktirajte.

V primeru odkupa vsaj treh predstav v sezoni je cena predstave bruto 350,00€

450,00 € je bruto cena predstave s potnimi stroški. V primeru odkupa vsaj treh predstav v sezoni je cena predstave 390€ bruto.

V ceno so vključeni avtorski honorarji nastopajočih, tehnična izvedba prireditve, ozvočenje, organizacija in 9,5% DDV. Potne stroške v višini 55 eur zaračunavamo v primeru oddaljenosti več kot 20 km iz Ljubljane.

ABONMA FRU-FRU V SEZONI 2022/23

Lutkovni abonma poteka vse šolsko leto, sami lahko izberete primerne vsebine in število predstav (vsaj tri) iz našega kataloga, določite datume ogleda in izberete način plačila.

PREDNOSTI:
kakovosten in raznovrsten program gledališč, ki sodelujejo v skupni ponudbi (Aeiou gledališče za dojenčke in malčke, Hiša otrok in umetnosti), ugodnejša cena, cenovno primerno tudi za manjše vrtce oziroma manjše skupine otrok, prihranek na času, saj za vso organizacijo in tehnično opremo poskrbi Fru-Fru.

Ugodnosti za abonente:

  • Za lažji izbor predstav koordinatorjem kulturnih vsebin v vrtcih , šolah in kulturnih ustanovah omogočamo brezplačni oglede naših predstav v živo v Hiši otrok in umetnosti ali na spletu. Za ogled je potrebna predhodna najava.
  • Fru-Fru priznanje za NAJ lutkovni vrtec ali šolo, ki ga Fru-Fru nagradi z brezplačno predstavo ali lutkovno delavnico po našem izboru.
  • Obveščanje o naših prireditvah za izven z mesečnim programom, ki vam ga bomo na vašo željo pošiljali po e-pošti.

BRUTO CENA ABONMAJA

3 predstave: 13,5 eur/ otroka, 4 predstave: 18 eur/otroka, 5 predstav: 21 eur/otroka

Cena je končna v kolikor se v abonma vključi vsaj 80 otrok. Plačilo je možno v dveh obrokih. Po dogovoru je možno tudi plačilo po vsaki izvedeni predstavi glede na število prisotnih otrok.