cenik


CENIK IN ABONMAJI

Cena posamezne predstave:

Cena predstave je 347€ +9,5% DDV, torej bruto 380,00€ oziroma po dogovoru za manjše skupine in v primeru odkupa večjega števila predstav. Za več informacij nas kontaktirajte.

V primeru odkupa vsaj treh predstav v sezoni je cena predstave bruto 340,00€

425,00 € je bruto cena predstave s potnimi stroški. V primeru odkupa vsaj treh predstav v sezoni je cena predstave 360€ bruto.

Cena lutkovno-dramske predstave Vijolašola je 370€ + 9,5% DDV, bruto 405€, bruto cena s potnimi stroški pa je 450€.

V ceno so vključeni avtorski honorarji nastopajočih, tehnična izvedba prireditve, ozvočenje, organizacija in 9,5% DDV. Potne stroške v višini 45 eur zaračunavamo v primeru oddaljenosti več kot 20 km iz Ljubljane.

ABONMA FRU-FRU V SEZONI 2019/20

Lutkovni abonma poteka vse šolsko leto, sami lahko izberete primerne vsebine in število predstav (vsaj tri) iz našega kataloga, določite datume ogleda in izberete način plačila.

PREDNOSTI:
kakovosten in raznovrsten program gledališč, ki sodelujejo v skupni ponudbi (Lutkovno gledališče Zapik, Aeiou gledališče za dojenčke in malčke, Atelje Slikovedke), ugodnejša cena, cenovno primerno tudi za manjše vrtce oziroma manjše skupine otrok, prihranek na času, saj za vso organizacijo in tehnično opremo poskrbi Fru-Fru.

Ugodnosti za abonente:

  • Brezplačni dvd ali usb ključek s krajšimi posnetki naših predstav, ki vam bodo olajšali izbiro
  • Brezplačni ogledi naših predstav v živo v Hiši otrok in umetnosti za koordinatorje kulturnih vsebin v vrtcih , šolah in kulturnih ustanovah po predhodni najavi po e-pošti.
  • Fru-Fru priznanje za NAJ lutkovni vrtec ali šolo, ki ga Fru-Fru nagradi z brezplačno predstavo ali lutkovno delavnico po našem izboru.
  • Obveščanje o naših prireditvah za izven z mesečnim programom, ki vam ga bomo na vašo željo pošiljali po e-pošti.

BRUTO CENA ABONMAJA

3 predstave: 12 eur/ otroka, 4 predstave: 16 eur/otroka, 5 predstav: 19 eur/otroka

Cena je končna v kolikor se v abonma vključi vsaj 80 otrok. Plačilo je možno v dveh obrokih. Po dogovoru je možno tudi plačilo po vsaki izvedeni predstavi glede na število prisotnih otrok.